15 години од постоењето на Европската бизнис асоцијација

 14 November 2019

Европската бизнис асоцијација на 05 ноември во ресторан „Воденица“, го прослави јубилејот 15 години од своето постоење. На истиот ден, ЕБА одржа и Генерално Собрание на кое беа изгласани и разгледани ревизорскиот извештај за минатата година и буџетот за наредната, исто така се презентираа и усвоија предвидените активности за претстојната 2020 година.

На прославата по повод јубилејот на ЕБА, се обрати претседателката на ЕБА и генерален директор на “EOS Matrix” г-ѓа Катерина Бошевска, како и претставник на Европската делегација во Република Северна Македонија г-дин Freek De Jannat.