European SME Week 2019

Digital

for entrepreneurship

Среда, 20 Ноември 2019

10.00ч. - 14.00ч.

City Hall, Скопје

Отвoрање

Катерина БошевскаПретседател на ЕБА
Марко ТодоровРаководител на сектор за локален економски развој на Град Скопје
Јован ДеспотовскиДиректор на ФИТР

Работни сесии:

Како до брз раст со помош на дигитален маркетинг?

 • Презентер и модератор - Владимир Ристевски, Piksel
 • Аријана Коскарова - Creative Hub
 • Лира Џокиќ - IDEA Plus Communications
 • Владимир Вецовски - Р3 Инфомедиа
 • Драган Јосифовски - Пакет.мк

Електронска трговија: иднината на македонските фирми за излез во светот

 • Презентери - Сергеј Зафировски, Insider ID и Огнен Огненовски, Таргет Груп
 • Модератор - Сергеј Зафировски, Insider ID
 • Виктор Стојкоски - Асоцијација за е-трговија на Македонија
 • Марина Антова - Sales Supervisor - DHL Express
 • Крис Поповски - Signori
 • Огнен Огненовски - Таргет Груп

Оствари го твојот сон: како до финансирање на твојата иновативна идеја

 • Презентер и модератор - Игор Маџов, Стартап Македонија
 • Владимир Кечовски - Шпаркасе банка
 • Јован Деспотовски - ФИТР
 • Ненад Чубриновски - Inplayer (претставник на МАСИТ)

Учеството на настанот е бесплатно. Бројот на места е ограничен.

Пријави се