Последен состанок на Одборот на директори на ЕБА за 2019-та година

 26 December 2019

На 24.12.2019 година се одржа 5-тиот состанок на ОД на ЕБА, кој воедно е и последниот за оваа година. На состанокот се презентираше и финалниот извештај за активностите на Европската Бизнис Асоцијација за 2019 година, а исто така беше и презентиран планот за активности на ЕБА за 2020 година.

Со овој состанок, се заврши една успешна година на Европската Бизнис Асоцијација со остварување на сите активности кои беа планирани за 2019 година.

Одборот на директори и сите членови на ЕБА ви посакуваат среќна и успешна 2020-та година!!!